Velkommen til SNUPTAW’s hjemmeside.

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

SNUPTAW er en gruppe folkemusikere, som spiller glad, levende musik. Vi er rundet af den traditionelle nordiske folkemusik – og vi er gået skridtet videre og arbejder meget med egne kompositioner og arrangementer. Vi gør vores bedste for at opnå et højt niveau i vores lydbillede.

Vi kan bookes via Folkbooking.dk, og der kan man også finde os i nyhedsbrev til spillesteder.

Kig gerne i vores spilleplan – eller evt. i listen over tidligere spillejobs, hvis du er usikker på, hvad det egentlig er, vi gør i.

Vi spiller til dans og vi spiller koncerter både på diverse scener og i kirker.

Netop kirkekoncerter holder vi meget af, og derudover har vi et meget givende samarbejde med nogle af egnens præster om at spille til gudstjenester.

Skal der trædes en dans, er vores musik meget velegnet. Vi har en meget erfaren danseinstruktør i vores midte. Det har vist sig at være en god måde at ryste sammen på, når man danser, sveder og griner sammen. Nye højskolehold, teambuilding m.m.m.

 

SIDSTE – (nå ja, ikke helt sidste…..) NYT: Vi har nu været i studiet med vores helt egen julesang – og HURRA den er udkommet 30/11-18 som single

Lys i December forside

 

 

 

 

FÆRDIG !!!! Hvor er det dejligt at kunne fortælle, at vores nye ‘barn’ er kommet til verden. Navnet er Natkøkken og der er hele 22 nyskrevne, traditionelle folkemelodier på skiven. Vi glæder os til at kunne præsentere det færdige resultat.

Vores to flittige komponister har som tidligere nævnt arbejdet en vis del ud af bukserne. Den ene skriver musik om natten, den anden inspireres i køkkenet – og det bliver resten af os inspireret af.

 

1991-2016. Så blev vi da lige 25 år som gruppe! Det er da meget godt klaret. 1. april 1991 sprang dette folk-band ud som etableret gruppe efter at have spillet rundt omkring og alle vegne indtil da. Sådan et ‘sølvbryllup’ skal fejres med manér.

Vi skulle spille til folkedansernes jubilæumsfest samme lørdag, så vi gav den gas med æresport og det hele.IMAG0879

Premiere på Jubi-Vals fandt sted ved samme lejlighed. Tryk på ‘Se os-knappen’ på forsiden for at se flere fotos.

 

I maj 2013 udgav vi vores første CD. 16 af vores helt egne numre. Det føles rigtig godt at være nået dertil.

I samme ‘hug’ udgav vi en nodebog med 21 melodier arrangeret i to stemmer og med becifringer. Begge udgivelser bærer titlen E 330.

E 330 er et surhedsregulerende middel. Vi har tolket lidt på betydningen surhedsregulerende, fordi vi betragter vores musik som noget, man bliver glad af at lytte til og at spille.
Vil du vide, hvad ‘surhedsregulerende’ hedder på finsk, så bare duk op til koncert.

 

Vi var med til at sætte ‘nyt liv i forsamlingshusene’  i efteråret i Viborg Kommune.Her gøres klar til koncert på Rampelys 071012

 

Se og lyt til Anders Top’s musik på Kulturens Venner’s hjemmeside.
https://kulturensvenner.wordpress.com/2015/02/26/spillemandsmusik-med-premiere/