Velkommen til SNUPTAW’s hjemmeside.

Hvem er vi og hvad kan vi tilbyde?

SNUPTAW er en gruppe folkemusikere, som spiller glad, levende musik. Vi er rundet af den traditionelle nordiske folkemusik – og vi er gået skridtet videre og arbejder meget med egne kompositioner og arrangementer.

NYESTE TILBUD:

Vi har i mange år stået for at holde julestue hos folkedanserne. Det foregår med juledans, julesange og masser af god guf. Nu introducerer vi, at man kan booke os til en times tid med masser af julesange og lidt historieoplæsning og/eller -fortælling. I står selv for forplejning, så sørger vi for hyggen. Vi har en nylavet sangbog med alt hvad hjertet og sangstemmerne kan begære af gamle og nye julesange, salmer og christmas carols. Ring til os eller skriv i kontaktfeltet – så finder vi ud af noget sammen.

 

 

Vi Grenaa-Bladet Jens september21arbejder meget på at opnå et højt niveau i vores lydbillede. Vi har for nylig omorganiseret SNUPTAW, så vi p.t. arbejder som en trio.

Jens spiller en gang imellem (med en anden makker, da Eva og Mona ikke er organister) en spændende kirkekoncert for violin og orgel arrangeret af Jens. Se Grenaa-Bladet

 

Vi kan bookes via Folkbooking.dk, og der kan man også finde os i nyhedsbrev til spillesteder.

Kig gerne i vores spilleplan – eller evt. i listen over tidligere spillejobs, hvis du er usikker på, hvad det egentlig er, vi gør i.

Vi spiller til dans og vi spiller koncerter både på diverse scener og i kirker.

Netop kirkekoncerter holder vi meget af, og derudover har vi et meget givende samarbejde med nogle af egnens præster om at spille til gudstjenester.

Skal der trædes en dans, er vores musik meget velegnet. Vi har en meget erfaren danseinstruktør i vores midte. Det har vist sig at være en god måde at ryste sammen på, når man danser, sveder og griner sammen. Nye højskolehold, teambuilding m.m.m.

 

Lidt ældre nyt: Vi har nu været i studiet med vores helt egen julesang ‘Lys i December’ – og HURRA den er udkommet  som single
-
FÆRDIG !!!! Hvor er det dejligt at kunne fortælle, at vores nye ‘barn’ er kommet til verden. Navnet er Natkøkken og der er hele 22 nyskrevne, traditionelle folkemelodier på skiven. Vi glæder os til at kunne præsentere det færdige resultat.

Vores to flittige komponister har som tidligere nævnt arbejdet en vis del ud af bukserne. Den ene skriver musik om natten, den anden inspireres i køkkenet – og det bliver resten af os inspireret af.

I maj 2013 udgav vi vores første CD. 16 af vores helt egne numre. Det føles rigtig godt at være nået dertil.

I samme ‘hug’ udgav vi en nodebog med 21 melodier arrangeret i to stemmer og med becifringer. Begge udgivelser bærer titlen E 330.

E 330 er et surhedsregulerende middel. Vi har tolket lidt på betydningen surhedsregulerende, fordi vi betragter vores musik som noget, man bliver glad af at lytte til og at spille.